top of page

TANDREGLERING 
Tandläkare Hässleholm Kristianstad

Vi genomför tandreglering (ortodonti) i Hässleholm med hjälp av SureSmile® Aligner

SureSmile Aligner är en innovativ och nästan osynlig tandregleringsteknik. Med SureSmile Aligners kan du flytta dina tänder med hjälp av skräddarsydda genomskinliga plastskenor. Skenorna skapas med den senaste digitala tekniken för att passa perfekt till dina tänder. En fördel med SureSmile är att skenorna är avtagbara, vilket gör det enkelt att bibehålla god tandhygien.

Varje behandling är unik och sker med hjälp av de skräddarsydda skenorna. Varje skena flyttar stegvis dina tänder tills de når den önskade positionen. Skenorna byts ut med en till två veckors mellanrum.

För att uppnå bästa möjliga resultat är det viktigt att använda skenorna hela dygnet, med en rekommendation på 22 timmar per dag. Du tar endast av skenorna när du äter eller borstar tänderna.

Hur länge behandlingen ska pågå varierar beroende på det enskilda behovet. Det kan ta mellan 3-18 månader.

 

Vill du veta mer om tandreglering med avtagbara skenor? Läs mer här eller kontakta oss för att boka in dig för en undersökning för att få en individuell plan. Undersökningen för SureSmile Aligners kostar 3000kr, dessa dras av den totala behandlingskostnaden om du väljer att genomföra behandlingen. 

Vill du remittera din patient till oss för tandreglering med avtagbar skena? Läs mer här

bottom of page