top of page
Mesoterapi-hyaluronsyra 

För hudens lyster och kvalitet

Vi erbjuder behandling med hyaluronsyra baserade skinboosters tillverkade av Aesthetic dermal. Det finns olika skinboosters beroende på behov och behandlingsområden.

 

Vi erbjuder behandlingar med RRS Hyalift 35, Hyalift 75 samt Hyalift eyes.

 

RRS Hyalift 35 & RRS Hyalift 75:

Används för att minimera ålderstecken orsakade av solen såsom ytliga rynkor och slapp hud. Den består av hyaluronsyra som inte är korslänkad, det innebär att den efter injektion fördelar sig ut i huden för en ökad lyster, återfuktning och minimering av fina linjers utseende. Den kan användas för behandling av ansikte, hals, dekolletage, mage och händer. 

Skillnaden mellan RRS Hyalift 35 och RRS Hyalift 75 är koncentrationen av hyaluronsyra. 

Rekommenderad behandling är 1 gång i veckan / varannan vecka – totalt 6 sessioner. Med fördel kan kuren om 6 behandlingar upprepas årligen.

 

RRS HA Eyes:

Används för att tillföra fukt runt ögonen, reducera utseendet av mörka ringar och reducera fina linjer. Den består av hyaluronsyra som inte är korslänkad, det innebär att den efter injektion fördelar sig ut i huden. Den innehåller även organiskt silicium, antioxidanter, flavonoider, saponiner, polyphenoler och peptider.

Rekommenderad behandling är 1 gång var 10e dag/ varannan vecka – totalt 3-4 sessioner. Kan med fördel upprepas årligen och kombineras med andra behandlingar såsom rynkbehandling med botulinum neurotoxin A.

Filler hässleholm.jpg

Vi erbjuder också behandling med PRF (Platelet Rich Fibrin) samt piercing

bottom of page