top of page

INJEKTIONSBEHANDLINGAR

Vi erbjuder estetiska injektioner med hyaluronsyra filler, skin boosters, botulinum toxin A och PRF (Platelet Rich Fibrin)

BOTULINUM NEUROTOXIN A "botox"

Rynkbehandling

Botulinum neurotoxin A (även känt som Botox) är ett receptbelagt läkemedel som injiceras med en tunn nål i muskler där den hämmar deras förmåga att spänna sig. Vid estetisk behandling så brukar det användas för att ta bort/minimera utseendet av rynkor som uppstår vid rörelse. I vissa fall kan det även hjälpa minimera utseendet av rynkor som finns när musklerna inte används, men ska då med fördel kombineras med annan behandling som förbättrar hudens kvalitet. Botulinum neurotoxin kan även användas för att minska eller häva överdriven svettning i armhålor.

Eftersom muskler är olika stora och starka hos en person samt mellan personer så varierar dosen mellan olika individer. Effekten brukar börja gradvis från dag 2-3 och når sin fulla effekt efter cirka 2-4 veckor. Beroende på behandlingsområde så kan effekten vara mellan 8 till 16 veckor. Påfyllning kan göras vid behov i samband med uppföljningen efter 14 dagar för optimalt resultat, men upprepad behandling med fulldos sker tidigast efter 12 veckor.

Behandlingsområden som vi erbjuder:

 • Glabella (arga rynkan)

 • Pannan

 • Kråksparkar

 • Browlift

 • Bunnylines

 • Gummy smile

 • Rökrynkor/lipflip

 • Sura mungipor

 • Haka

 • Masseter (för bruxism eller för att få käken att se mindre ut)

 • Platysmal band/nefirtiti lyft

 • Hypehidros/svettning armhålor

Botox filler piercing kristianstad hässleholm

JUVÉDERM - HYALURONSYRA FILLER

Används för att återställa eller tillföra volym

Fillers är en gel-liknande substans med varierande tjockhet som består av hyaluronsyra. Hyaluronsyra är en fuktbevarande sockermolekyl som förekommer naturligt i kroppen och i huden. Den hyaluronsyra som injiceras i huden vid en fillerbehandling är en stabiliserad form genom korslänkning för att förlänga tiden den kvarstannar i huden innan kroppen bryter ner- och utsöndrar den. Utöver hyaluronsyra så innehåller injektionen även lokalbedövning för att minska obehaget under och efter behandlingen. Filler injektioner används för att bland annat återställa- eller tillföra volym i huden och underliggande vävnad. Användningsområden är exempelvis volymökning/definition av läppar, kinder eller utfyllnad av rynkor och veck. Beroende på behandlingsområde samt filler så håller det cirka 6-18 månader.

Behandlingsområden som vi erbjuder:

 • Kinder / mellan ansikte

 • Läppar

 • Marionettlinjer

 • Rökrynkor

 • Händer

Notera att vi är väldigt måna om er säkerhet och inhandlar endast filler direkt från tillverkaren - Allergan

Botox filler piercing kristianstad hässleholm

PRF (PLATELET RICH FIBRIN)

En regenererande injektionsbehandling med kroppsegna tillväxtfaktorer

Du känner säkert igen benämningen PRP (Platelet Rich Plasma) sedan tidigare då det används flitigt inom bland annat estetik. PRF (Platelet Rich Fibrin) är den nya generationens plasma koncentrat där PRF till skillnad från PRP inte innehåller antikoagulantia/blodförtunnande eller andra tillsatser och samtidigt har en högre koncentration av tillväxtfaktorer.

Platelet Rich Fibrin (PRF) innebär således injektionsbehandling med kroppsegen blodplättsrik plasma. Det är det egna blodet som används och dess komponenter separeras inför behandlingen med hjälp av en centrifug. Det är en behandling som används inom bland annat tandvård, estetik, sportmedicin och ortopedi för att främja kroppens egen läkningsförmåga vid skador då PRP/PRF bland annat innehåller kroppsegna tillväxtfaktorer. Inom estetik så injicerar man på specifika ställen för att bland annat främja hårsäckars tillväxtförmåga, förbättra ärr och hudens struktur. 

PRF behandling är regenerativ och effekt sker successivt. Rekommenderad behandling är 3 tillfällen med 4 veckors mellanrum. Därefter 1 behandlingstillfälle varje 9-12 månader för upprätthållande av resultat. 

Behandlingsområden:

 • Håravfall

 • Ansikte för rynkor, ärr, hudföryngring

 • Hud på kroppen, ex hals och dekolletage

 • Bristningar

 • Läppar för fukt, färg och volym (ej att jämföra med volymen från filler)

Botox filler PRF piercing kristianstad hässleholm

MESOTERAPI - HYALURONSYRA

För hudens lyster och kvalitet

Vi erbjuder behandling med hyaluronsyra baserade skinboosters tillverkade av Aesthetic dermal. Det finns olika skinboosters beroende på behov och behandlingsområden.

 

Vi erbjuder behandlingar med RRS Hyalift 35, Hyalift 75 samt Hyalift eyes.

 

RRS Hyalift 35 & RRS Hyalift 75:

Används för att minimera ålderstecken orsakade av solen såsom ytliga rynkor och slapp hud. Den består av hyaluronsyra som inte är korslänkad, det innebär att den efter injektion fördelar sig ut i huden för en ökad lyster, återfuktning och minimering av fina linjers utseende. Den kan användas för behandling av ansikte, hals, dekolletage, mage och händer. 

Skillnaden mellan RRS Hyalift 35 och RRS Hyalift 75 är koncentrationen av hyaluronsyra. 

Rekommenderad behandling är 1 gång i veckan / varannan vecka – totalt 6 sessioner. Med fördel kan kuren om 6 behandlingar upprepas årligen.

 

RRS HA Eyes:

Används för att tillföra fukt runt ögonen, reducera utseendet av mörka ringar och reducera fina linjer. Den består av hyaluronsyra som inte är korslänkad, det innebär att den efter injektion fördelar sig ut i huden. Den innehåller även organiskt silicium, antioxidanter, flavonoider, saponiner, polyphenoler och peptider.

Rekommenderad behandling är 1 gång var 10e dag/ varannan vecka – totalt 3-4 sessioner. Kan med fördel upprepas årligen och kombineras med andra behandlingar såsom rynkbehandling med botulinum neurotoxin A.

Botox filler piercing kristianstad hässleholm

HUR ETT BESÖK GÅR TILL

Först bokar vi in en konsultation där vi bland annat pratar om dina behov och planerar behandlingen. Därefter bokar vi in din behandling som tidigast får ske efter 48 timmar i enlighet med lagstiftning. Vid besöket för behandlingen så tar vi bland annat före och efterbilder, bedövar huden samt genomför själva behandlingen. Beroende på vilket behandling som genomförs är du välkommen tillbaka efter 2 veckor för ett kostnadsfritt återbesök för uppföljning och eventuell korrigering.

Eftersom patientsäkerhet och kundnöjdhet är viktigt för oss så är du alltid försäkrad vid behandling med estetiska injektioner! Likaså är det en självklarhet att vi har en läkare kopplad till kliniken. 

PRISER


Behandling föregås oftast av en konsultation och kostar 300kr – denna summa dras av från behandlingskostnaden om ni bokar besök inom 4 veckor. 

Notera att konsultation måste bokas inför injektionsbehandling om ni inte har behandlats hos oss tidigare, eller om det har gått mer än 6 månader sedan er senaste behandling.

BOTULINUM NEUROTOXIN A

1 område – från 1500kr

2 områden – från 2500kr

3 områden  - från 3000kr

4 områden – från 3500kr

Områden att välja på/kombinera

Glabella (arga rynkan)

Panna

Kråksparkar

Browlift

Bunnylines

Gummy smile

Lipflip / rökrynkor

DAO/sura mungipor

Haka

Masseter – från 3800kr

Platysmal band / nefertiti lyft – från 3800kr

Hyperhidrosis (armhålor) – från 4500kr

MESOTERAPI/SKINBOOSTERS

RRS Hyalift 35

1 behandlingsområde – 990kr

2 behandlingsområden – 1500kr

3 behandlingsområden – 2000kr

 

RRS Hyalift 75

1 behandlingsområde – 1300kr

2 behandlingsområden –1900kr

3 behandlingsområden – 2400kr

 

Exempel på ett behandlingsområde: ansikte, hals, hela dekolletaget, handryggar. 

 

OBS. mängd varierar beroende på enskilda behov. Boka alltid in en konsultation för individuell bedömning. 

 

RRS HA Eyes

1 behandlingstillfälle - 990kr

Erbjudande RRS HA eyes: vid köp av komplett kur om 4 tillfällen – 3000kr

FILLER

Från 3000kr och upp beroende på område och mängd av Juvéderm filler.

Vänligen boka in en konsultation för en individuell bedömning av dina behov.

PRF (PLATELET RICH FIBRIN)

Från 2000kr/behandling

Vid köp av 3 behandlingstillfällen samtidigt utgår en rabatt om 20%

bottom of page