top of page

IMPLANTAT OCH KÄKKIRURGI 

Hel munrehabilitering

Hel mun-rehabilitering, även kallad hel mun-rekonstruktion är en heltäckande process för att förbättra allmän munhälsa, estetik och funktion. Om prognosen för samtliga tänder är dålig är ibland det enda alternativet för att återställa funktion och estetik att sätta in en implantatfixerad-helkäksprotes. Behandlingen består förenklat av att man drar ut tänder och rotrester, sätter in implantat och skruvar fast en helkäksprotes i implantaten. Vi använder oss av bland annat NobelBiocare och Neodent för att säkerställa att våra patienter får implantat av högsta kvalitet. 

Vi är även utsedda till Sveriges första och enda Center of Excellence för Nobel Biocare. Utmärkelsen Center of Excellence innebär att vi har den kirurgiska kompetensen för att genomföra behandlingskonceptet All-on-4®. Förenklat innebär det att man sätter implantat och en fixerad protes på en och samma dag. Det är dessutom livstids garanti på implantat från Nobel Biocare.

Under din konsultation kommer vi att noggrant diskutera dina tandproblem och vilken kombination av behandlingar som behövs för att återuppbygga din munhälsa och ditt självförtroende. 

 

Tandläkare hässleholm implantat
bottom of page