top of page

FINANSIERING

Ditt första besök hos oss är oftast en undersökning (undantag akutbesök). En undersökning kostar 950kr och inkluderar 4 röntgenbilder. Om fler röntgenbilder behövs tillkommer en avgift på 900kr och eventuell ATB dras från summan. Tandläkaren går igenom din munstatus och förklarar din terapiplanering samt kostnadsförslag. Kostnaden för undersökningen inkluderas i din patientavgift om du väljer att påbörja din behandling hos oss. Kostnadsförslaget är individuellt och i det framgår det summan som du själv betalar (patientavgift) samt hur mycket ersättning betalas via den statliga tandvårdsersättningen. 

Alla vuxna som är 23 år och äldre får ett bidrag från staten genom statligt tandvårdsstöd. Det kallas allmänt tandvårdsbidrag ATB och du kan använda det som delbetalning för din tandvård. 

För att läsa mer om statligt tandvårdsstöd hänvisar vi till försäkringskassanHos oss kan du betala på många olika sätt. Det går bra att betala med betalkort, kontant eller via swish. Skulle du vilja dela upp dina betalningar räntefritt så har vi ett samarbete med Svea ekonomi, resursbank, Nordea och Pay Zmart. Du får hjälp med detta på plats i samband med din konsultation. 

Credit Card Purchase
bottom of page