top of page

Information inför besök

Först bokar vi in en konsultation där vi bland annat pratar om din hälsohistoria, behov och planerar behandlingen. Du får i samband med konsultationen information om hur mycket din behandling kostar. Därefter bokar vi in din behandling som tidigast får ske efter 48 timmar i enlighet med lagstiftning. Vid besöket för behandlingen så tar vi bland annat före och efterbilder, bedövar huden samt genomför själva behandlingen. Beroende på vilken behandling som genomförs är du välkommen tillbaka efter 2 veckor för ett kostnadsfritt återbesök för uppföljning och eventuell korrigering.

Eftersom patientsäkerhet och kundnöjdhet är viktigt för oss så är du alltid försäkrad vid behandling med estetiska injektioner! Likaså är det en självklarhet att vi har en läkare kopplad till kliniken. 

VANLIGA FRÅGOR INFÖR SKÖNHETSBEHANDLINGAR

KAN JAG FÅ TID FÖR SKÖNHETSBEHANDLING SAMMA DAG?

Både ja och nej. Om du inte har behandlats hos oss tidigare eller inom de senaste 6 månaderna så måste du boka in dig för en konsultation. Först efter konsultationen är genomförd och 48 timmar har passerat är du välkommen för behandling. Ovanstående gäller ej för piercing.

ÄR JAG FÖRSÄKRAD VID SKÖNHETSBEHANDLINGAR?

Eftersom patientsäkerhet och kundnöjdhet är viktigt för oss så är du alltid försäkrad vid behandling med estetiska injektioner! Försäkringen via Folksam innefattar bland annat en patienförsäkring. 

ERBJUDER NI FINANSIERINGSALTERNATIV?

Ja, det gör vi. Läs mer under finansiering.

HUR MYCKET BLOD TAS VID PRF BEHANDLING?

Beroende på behandlingsområde så används mellan 10-40ml blod. När man donerar blod så brukar man lämna cirka 450ml.

VAD KAN JAG INTE GÖRA INNAN BEHANDLING?

Ta vissa blodförtunnande mediciner, ha en pågående infektion, vara gravid/amma m.m. Du får mer information i samband med din konsultation. 

VAD SKA JAG TÄNKA PÅ INFÖR MITT BESÖK?

Utöver att följ råden du fått i samband med konsultationen inför besöket så vill vi gärna att du ska ha druckit och ätit inför. Kom gärna osminkad - om det inte är möjligt så kan du avlägsna smink på plats, vi har ansiktstvätt m.m. Men kom gärnatidigare och informera i receptionen. 

PRISER

 

Behandling föregås oftast av en konsultation och kostar 400kr – denna summa dras av från behandlingskostnaden om du bokar besök inom 4 veckor. 

Notera att konsultation måste bokas inför injektionsbehandling om du inte har behandlats hos oss tidigare, eller om det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling.

MESOTERAPI/SKINBOOSTERS

RRS Hyalift 35

1 behandlingsområde – 990kr

2 behandlingsområden – 1500kr

3 behandlingsområden – 2000kr

 

RRS Hyalift 75

1 behandlingsområde – 1300kr

2 behandlingsområden –1900kr

3 behandlingsområden – 2400kr

 

Exempel på ett behandlingsområde: ansikte, hals, hela dekolletaget, handryggar. 

 

OBS. mängd varierar beroende på enskilda behov. Boka alltid in en konsultation för individuell bedömning. 

 

RRS HA Eyes

1 behandlingstillfälle - 990kr

Erbjudande RRS HA eyes: vid köp av komplett kur om 4 tillfällen – 3000kr

PRF (PLATELET RICH FIBRIN)

Från 2000kr/behandling

Vid köp av 3 behandlingstillfällen samtidigt utgår en rabatt om 20%

bottom of page